X
Menu
MENU

HVETESNURRER MED LEMON CURD OG TIMUT-PEPPER

Gjør en frisk vri på de klassiske hvetebollene ved å fylle dem med vår deilige lemon curd og timut-pepper.

INGREDIENSER: BOLLEDEIG

  • 100 g smør
  • 4 dl melk
  • 50 g gjær
  • 1,5 dl sukker
  • 600-700 g mel (tilpass mengden mel)
  • ½ ts timut-pepper
  • ½ ts kardemomme
  • ½ ts hornsalt

INGREDIENSER: FYLL 

  • 1 glass lemon curd
  • Timut-pepper

TILBEREDNING

  • Smelt smøret og tilsett melk  (til 37 grader)
  • Smuldre gjæren i en bakebolle og tilsett smørblandingen
  • Ha i timut-pepper, kardemomme, hornsalt, sukker. Tilsett mel gradvis og kna i noen minutter til deigen blir smidig og ikke klissete. La deigen heve til dobbel størrelse
  • Kjevle deigen til en rektangulær leiv, og smør på et godt lag med lemon curd og ha timut-pepperet over
  • Brett deigen i to på langs, og skjær remser på ca 2-3 cm. Tvinn remsene og lag en knute. La snurrene etterheve under plast i 30 min
  • Stekes i 12-14 min på 220 grader
Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!