X
Menu
MENU

SCONES MED LEMON CURD

Denne oppskriften på scones smaker friskt og deilig med vår mangobalsamico. Et klart løft til søndagsfrokosten eller lunsjen!

INGREDIENSER

  • 300 g hvetemel
  • 3 ts bakepulver
  • 1 ss mangobalsamico
  • ½ ts salt
  • 0,5 dl hverdagsolje
  • 50 g romtemperert smør
  • 1 egg
  • 1 dl melk
  • skall av 1 økologisk sitron
  • Lemon curd*

 

TILBEREDNING

  • Forvarm ovnen til 200 grader
  • Bland sammen hvetemel, bakepulver og salt i en bolle.
  • Tilsett deretter romtemperert smør, melk, mangobalsamico, egg, sitronskall og hverdagsolje.
  • Rør deigen, men ikke jobb for mye med den.
  • Ha et tynt lag hvetemel over arbeidsbordet.
  • Kjevle forsiktig deigen til den er 2 cm tykk. Bruk en kniv og del deigen i ca 10-12 biter.
  • Ha disse på et stekebrett med et bakepapir.
  • Stek i 12-15 minutter
  • Del scones i to og server med lemon curd eller ønsket tilbehør. 

*Lemon curd kan erstattes av syltetøy eller sjokoladekrem.

Scones med lemon curd
Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!