Brente mandler med balsamicoeddik er en spennende vri på de klassiske julenøttene. Disse mandlene har alt som er godt, søtt, salt og sprøtt!
Brente mandler med balsamicoeddik er en spennende vri på de klassiske julenøttene. Disse mandlene har alt som er godt, søtt, salt og sprøtt!
Bland mandlene sammen med 0,5 dl vellagret balsamico i en bolle.
Tilsett 1-2 små ts med Havsalt fra Camargue.
Kutt en bunt rosmarin til 1-2 ss med oppkuttede urter, bland sammen.
La mandlene stå og marinere i omtrent 1 time.
Fordel mandlene jevnt utover et stekebrett med bakepapir.
Stek på 200 grader i omtrent 10 minutter, vend på mandlene underveis.
La mandlene hvile i 30 minutter før de knekkes fra hverandre og oppbevares på glass.
Tilberedning
Bland mandlene sammen med 0,5 dl vellagret balsamico i en bolle.
Tilsett 1-2 små ts med Havsalt fra Camargue.
Kutt en bunt rosmarin til 1-2 ss med oppkuttede urter, bland sammen.
La mandlene stå og marinere i omtrent 1 time.
Fordel mandlene jevnt utover et stekebrett med bakepapir.
Stek på 200 grader i omtrent 10 minutter, vend på mandlene underveis.
La mandlene hvile i 30 minutter før de knekkes fra hverandre og oppbevares på glass.
Ingridienser