Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

BRENTE MANDLER MED BALSAMICO

Brente mandler med balsamicoeddik er en spennende vri på de klassiske julenøttene. Disse mandlene har alt som er godt, søtt, salt og sprøtt!

4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Jul, Tilbehør
Enkel
4

Porsjoner

Brente mandler med balsamicoeddik er en spennende vri på de klassiske julenøttene. Disse mandlene har alt som er godt, søtt, salt og sprøtt!

0.5 dl Vellagret Balsamicoeddik fra Modena IGP
3 dl mandler
1.2 ts Havsalt fra Camargue
1.2 ss fersk rosmarin
1. 

Bland mandlene sammen med 0,5 dl vellagret balsamico i en bolle.


2. 

Tilsett 1-2 små ts med Havsalt fra Camargue.


3. 

Kutt en bunt rosmarin til 1-2 ss med oppkuttede urter, bland sammen.


4. 

La mandlene stå og marinere i omtrent 1 time.


5. 

Fordel mandlene jevnt utover et stekebrett med bakepapir.


6. 

Stek på 200 grader i omtrent 10 minutter, vend på mandlene underveis.


7. 

La mandlene hvile i 30 minutter før de knekkes fra hverandre og oppbevares på glass.


Tilberedning

1. 

Bland mandlene sammen med 0,5 dl vellagret balsamico i en bolle.


2. 

Tilsett 1-2 små ts med Havsalt fra Camargue.


3. 

Kutt en bunt rosmarin til 1-2 ss med oppkuttede urter, bland sammen.


4. 

La mandlene stå og marinere i omtrent 1 time.


5. 

Fordel mandlene jevnt utover et stekebrett med bakepapir.


6. 

Stek på 200 grader i omtrent 10 minutter, vend på mandlene underveis.


7. 

La mandlene hvile i 30 minutter før de knekkes fra hverandre og oppbevares på glass.


Ingridienser

0.5 dl Vellagret Balsamicoeddik fra Modena IGP
3 dl mandler
1.2 ts Havsalt fra Camargue
1.2 ss fersk rosmarin

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter