Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

BULGURSALAT MED APPELSIN OG SØTPOTET

Denne deilige salaten passer like godt til lunsj som til middag! Den er frisk, mettende og sunn – og viktigst av alt veldig god!

Koketid Under 1 time
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Lunsj, Middag, Salat
Enkel
4

Porsjoner

Denne deilige salaten passer like godt til lunsj som til middag! Den er frisk, mettende og sunn – og viktigst av alt veldig god!

4 never

babyleaf salat

400 g

Appelsin

200 g

Søtpotet

1.2 ss

Hverdagsolje

1 stilk

Rosmarin

2

hvitløksfedd

100 g

bulgur

1 neve

tørkede tranebær (liten neve)

4 ss

Mild/balansert olivenolje

1.5 ss

Hvit balsamico

1 klype

Urtesalt til salat & pasta

nykvernet Sort pepper

1 ss

frisk koriander

1. 

Forvarmovnen til 180 grader


2. 

Finhakkhvitløk og 1 stilk rosmarin. Sett til side


3. 

Kuttsøtpoteten i 1 cm terninger og appelsinen i båter


4. 

Bland søtpotet-terningene med hverdagsoljen, hvitløk og rosmarin og stek i 20minutter


5. 

Lag bulgur som anvist på pakken. Kjøl ned.


6. 

Lag dressing av balansert olivenolje, blodappelsinbalsamico, urtesalt til salat og pasta, pepper og koriander


7. 

Hell dressingen over bulguren og bland forsiktig


8. 

Blander deretter inn tranebær, søtpotet og salat


Tilberedning

1. 

Forvarmovnen til 180 grader


2. 

Finhakkhvitløk og 1 stilk rosmarin. Sett til side


3. 

Kuttsøtpoteten i 1 cm terninger og appelsinen i båter


4. 

Bland søtpotet-terningene med hverdagsoljen, hvitløk og rosmarin og stek i 20minutter


5. 

Lag bulgur som anvist på pakken. Kjøl ned.


6. 

Lag dressing av balansert olivenolje, blodappelsinbalsamico, urtesalt til salat og pasta, pepper og koriander


7. 

Hell dressingen over bulguren og bland forsiktig


8. 

Blander deretter inn tranebær, søtpotet og salat


Ingridienser

4 never

babyleaf salat

400 g

Appelsin

200 g

Søtpotet

1.2 ss

Hverdagsolje

1 stilk

Rosmarin

2

hvitløksfedd

100 g

bulgur

1 neve

tørkede tranebær (liten neve)

4 ss

Mild/balansert olivenolje

1.5 ss

Hvit balsamico

1 klype

Urtesalt til salat & pasta

nykvernet Sort pepper

1 ss

frisk koriander

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter