X
Menu
MENU

CARPACCIO AV SITRUS MED RØMMEDRESSING 

Imponer gjestene med en carpaccio til forrett eller dessert! En frisk og spennende rett med sitrusfrukter og rømmedressing

INGREDIENSER

  • 4 appelsiner
  • 4 grapefrukt
  • 2 lime
  • 1 ss. mandarinolje
  • Nykvernet timut-pepper
  • Urtesalt til salat & pasta 
  • 3 ss. rømme
  • 2 ss. blodappelsinbalsamico*

TILBEREDNING

  • Bland rømme med blodappelsinbalsamico. Sett til side kjølig
  • Rasp skallet av ¼ appelsin, ¼ grapefrukt og ½ lime, sett til side
  • Skjær av skallet på fruktene og velg ut hinnefrie fileter
  • Dander sitrusfiletene på et fat eller på 4 tallerkener
  • Ringle cirka 1 ss mandarinolje over hver tallerken.
  • Dryss over urtesalt til salat & pastaog nykvernet timut-pepper
  • Ha 1 ss. rømme over retten

*Blodappelsinbalsamico kan erstattes med sitron- eller fersken- og aprikosbalsamico 

 

Tips: Kan serveres som både forrett og dessert. Til dessert sløyfes urtesalt til salat og pasta og serveres heller med iskrem eller sorbet – ringle sitronolje over isen og dryss over havsalt fra Camargue.

Carpaccio av sitrus med rømmedressing 
Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!