X
Menu
MENU

CARPACCIO AV SITRUS MED RØMMEDRESSING 

Ingredienser

  • 4 appelsiner
  • 4 grapefrukt
  • 2 lime
  • 1 ss mandarinolje
  • Nykvernet Timut-pepper
  • Urtesalt til salat & pasta 
  • 3 ss rømme
  • 2 ss blodappelsinbalsamico

Tilberedning

  • Bland rømme med blodappelsinbalsamico. Sett til side kjølig
  • Rasp skallet av ¼ appelsin, ¼ grapefrukt og ½ lime, sett til side
  • Skjær av skallet på fruktene og skjær ut hinnefrie fileter
  • Dander sitrusfiletene på ett fat eller på 4 tallerkener
  • Ringle cirka 1 ss mandarinolje over hver tallerken.
  • Dryss over urtesalt til salat & pasta og nykvernet timut-pepper
  • Ha 1 ss rømme over retten

Tips: kan serveres som en forrett eller som en dessert. For dessert fjerner man urtesalt til salat og pasta og serverer med iskrem eller sorbett:  ringle sitronolje over iskremen eller sorbetten og dryss over havsalt fra Camargue. Man kan erstatte blodappelsinbalsamico med sitronbalsamico eller fersken- og aprikosbalsamico.

Carpaccio av sitrus med rømmedressing 
Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!