X
Menu
MENU

OSTEKAKE MED SITRONBALSAMICO I GLASS 

Dette er en helt fantastisk liten dessert som er perfekte for en tur eller piknik. Disse små ostekakene balanserer søtt og syrlig og har en fantastisk crunch. En liten fristelse du kommer til å elske!

KAKEBUNN

INGREDIENSER 

(4 porsjoner)

  • 1-2 ss sitronolje
  • 1 ss sitronbalsamico
  • 40 g canistrelli

TILBEREDNING

  • Forvarm ovnen til 180 grader
  • Grovhakk canistrelli i en food processor eller med stavmikser.
  • Bland canistrelli med sitronnolje, sitronbalsamico og stek dem i ca 5 minutter. Sett til side

OSTEKREM

INGREDIENSER 

  • 45 g pistasjkrem
  • 30 g h-melk
  • 100 g mascarpone
  • 1 ss sitronolje
  • 1 ss sitronbalsamico
  • 1 ss økologiske lime saft og skall
  • 1 økologisk sitron
  • 1 neve med friske bær eller sesongens frukt

TILBEREDNING

  • Bland sammen pistasjkrem og melk i en kjele. Bruk gjerne en stavmikser. Sett til side
  • Vask lime og rasp skallet og press saften ut
  • Bland forsiktig sammen mascarpone med sitronbalsamico, grønn sitronolje, sitronskall og saften fra sitronen i en bolle.
  • Vend forsiktig melk- og pistasjkremblandingen med mascarpone.
  • Ha canistrelli i bunnen av små glass
  • Ha deretter mascarponekremen over canistrellien og sett i kjøleskapet i 12 timer over
  • Server med sesongens frukt og bær. Ringle over litt sitronolje og et dryss med raspet ballsamico
PISTASJKREM OG BÆR I GLASS92 (1)
CANISTRELLI + PISTASJKREM + SITRONBALSAMICO PISTASJKREM OG BÆR I GLASS06
Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!