X
Menu
MENU

OSTEKAKE MED SITRONBALSAMICO I GLASS 

Dette er en helt fantastisk liten dessert du kan ta med deg på tur eller piknik i små glass. Disse små ostekakene er den perfekte kombinasjonen av søtt, syrlig og med skikkelig god krønsj. En liten fristelse du kommer til å elske!

TIL BUNNEN

Ingredienser til bunn

(4 porsjoner)

  • 1-2 ss sitronolje
  • 1 ss sitronbalsamico
  • 40 g canistrelli

Tilberedning

  • Forvarm ovnen til 180 grader
  • Grovhakk canistrelli i en food processor eller med stavmikser.
  • Bland canistrelli med sitronnolje, sitronbalsamico og stek dem i ca 5 minutter. Sett til side

TIL OSTEKREMEN

Ingredienser til kremen

  • 45 g pistasjkrem
  • 30 g h-melk
  • 100 g mascarpone
  • 1 ss sitronolje
  • 1 ss sitronbalsamico
  • 1 ss økologiske lime saft og skall
  • 1 økologisk sitron
  • 1 neve med friske bær eller sesongens frukt

Tilberedning

  1. I en kjele, bland sammen pistasjkrem og melk, bruk gjerne en stavmikser. Sett til side
  2. Vask lime og rasp skallet og press saften ut
  3. I en bolle, bland forsiktig sammen mascarpone med sitronbalsamico, grønn sitronolje, sitronskall og saften fra sitronen.
  4. Vend forsiktig melk- og pistasjkremblandingen med mascarpone.
  5. Ha canistrelli i bunnen av små glass
  6. Ha deretter mascarponekremen over canistrellien og sett i kjøllesakpet i 12 timer over
  7. Server med sesongens frukt og bær. Ringle over litt sitronolje og et dryss med ballsamico
PISTASJKREM OG BÆR I GLASS92 (1)
CANISTRELLI + PISTASJKREM + SITRONBALSAMICO PISTASJKREM OG BÆR I GLASS06
Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!