X
Menu
MENU

EKSOTISK FRUKTSALAT 

Denne fruktsalaten er god som den er, men passer også ekstra godt til hvit fisk.

INGREDIENSER 

  • 4 ss Fruktkrem med aprikos, pasjonsfrukt og hvit sjokolade
  • 1 ss fruktig Grand Cru olivenolje*
  • ½ ananas
  • 1 banan
  • 2 kiwi
  • 1 mango
  • 1 økologisk sitron
  • 1 pastinakk
  • Nykvernet Timut-pepper

* Grand Cru olivenolje kan erstattes med grønn sitronolje

TILBEREDNING

  • Vask sitronen
  • Del ananasen i små staver, banan i skiver og kiwi og mango i terninger. Rasp hele sitronen og press cirka 2 ss saft fra sitronen. Bland alt forsiktig og smak til med nykvernet timut- pepper. Avkjøl i cirka 2 timer.
  • Bland fruktkremen med olivenolje
  • Ha en liten ss fruktkrem på tallerken eller i dessert skål
  • Ha fruktsalat over fruktkremen
  • Skrell pastinakken og rasp rikelig over fruktsalaten
  • Til slutt ringle over noen dråper olivenolje

 

 

Tips: Server denne fruktsalaten med hvit fisk

FRUKTSALAT
Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!