X
Menu
MENU

EPLEMOS

Eplemos er en klassiker vi ikke går lei av! Norske epler er blant de beste og vår smakfulle eplebalsamico gir retten et løft

INGREDIENSER

  • 1 kg epler
  • 5 ss eplebalsamico
  • 1 vaniljestang
  • 1 klype kanel

TILBEREDNING

  • Skrell epler, kutt dem i grove biter og ringle over 5 ss eplebalsamico
  • Dryss over kanel og frøene fra vaniljestangen .
  • Dekk med  plastfilm og sett til side i romtemperatur i 2 t.
  • Kok eplene i en kasserolle på svak varme i 15 minutter med lokk.
  • Ta av lokket de siste 3 min.
  • Kjøl ned og sett til side.

Tips: rester av eplemosen kan fint fryses ned og tas frem igjen ved behov

Eplemos

Produkter brukt i denne oppskriften:

Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!