X
Menu
MENU

ISKAKE MED SJOKOLADEKREM

Iskake er en deilig avslutning på et godt måltid! Denne med sjokoladekrem er ekstra syndig og proppet med herlige smaker.

INGREDIENSER

For: 8 pers

  • 3 egg
  • 50 g sukker
  • 20 g maizena
  • 2 dl H-melk
  • 150 g crème fraîche
  • 2 ss sort balsamico
  • 175 g sjokoladekrem m/ kakao & hasselnøtter øko.
  • 1 ts Voatsiperifery pepper
  • Kakaopulve
  • Havsalt fra Camargue
  • Marinert appelsin- & mangoskiver – oppskrift her 

TILBEREDNING

  • Lag marinert appelsin- & mangoskiver.
  • Kutt de marinerte appelsin- og mangoskivene i små biter, ca. 2 ss. Sett til side.
  • Pisk egg og sukker hvitt, og tilsett tilslutt maizena.
  • Varm opp melken og hell i eggeblandingen.
  • Fortsett å blande under kokingen til konsistensen blir tykk. Avkjøl.
  • Bland sjokoladekremen, balsamicoen, knust sort pepper, 2 ss av de finhakkede appelsin- & mangoskivene med eggekremen.
  • Pisk crème fraîche og bland den forsiktig inn med det andre.
  • Ha massen i en form eller terrin som settes i fryseren i 12 timer.
  • Skjær kaken i passende stykker med en varm kniv, og dander med de marinerte appelsin- og mangoskivene.
  • Dryss kakaopulver over kaken.
  • Ringle ca 1 ts intens olivenolje olivenolje over desserten, og ha en liten klype havsalt over kaken før servering.

Produkter brukt i denne oppskriften:

Bilde 08.11.2017, 15.04.14 2
Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!