X
Menu
MENU

ISKAKE MED SJOKOLADEKREM

INGREDIENSER

Ingredienser til 8 pers

• 3 egg
• 50 g sukker
• 20 g maizena
• 2 dl H-melk
• 150 g crème fraîche
 2 ss sort balsamico 
• 
175 g sjokoladekrem m/ kakao & hasselnøtter øko.
• 1 ts Voatsiperifery pepper
• kakaopulver
• Havsalt fra Camargue
• Marinert appelsin- & mangoskiver – se oppskrift her 

TILBEREDNING

1. Lag marinert appelsin- & mangoskiver.

2. Kutt de marinerte appelsin- og mangoskivene i små biter, ca. 2 ss. Sett til side.

3. Pisk egg og sukker hvitt, og tilsett tilslutt maizena.

4. Varm opp melken og hell i eggeblandingen.

5. Fortsett å blande under kokingen til konsistensen blir tykk. Avkjøl.

6. Bland sjokoladekremen, balsamicoen, knust sort pepper, 2 ss av de finhakkede appelsin- & mangoskivene med eggekremen.

7. Pisk crème fraîche og bland den forsiktig inn med det andre.

8. Ha massen i en form eller terrin som settes i fryseren i 12 timer.

9. Skjær kaken i passende stykker med en varm kniv, og dander med de marinerte appelsin- og mangoskivene.

10. Dryss kakaopulver over kaken.

11. Ringle ca 1 ts intens olivenolje olivenolje over desserten, og ha en liten klype havsalt over kaken før servering.

Produkter brukt i denne oppskriften:

Bilde 08.11.2017, 15.04.14 2