X
Menu
MENU

SUKKERFRI JORDBÆRCOULIS

Sukkerfri jordbærcoulis lages med jordbær og sitronbalsamico. Det er balsamicoen som erstatter sukkeret i denne oppskriften og som sørger for at jordbærsausen har en moderat og frisk syrlighet samtidig som den har den lette og gode sødmen. Helt naturlig! Dette er den perfekte sausen til en iskake, over panna cotta eller til en ostekake.

INGREDIENSER

  • 125 g modne jordbær
  • 1 ss sitronbalsamico

TILBEREDNING

  • Ha jordbær og 1 ss sitronbalsamico i en skål, og dekk med plastfolie.
  • Varm jordbærene i vannbad i ca 1 time.
  • Avkjøl jordbærene i kjøleskap uten å fjerne plastfolien.
  • Sil av jordbærene og sett coulisen til side.
Sukkerfri Jordbærcoulis

Produkter brukt i denne oppskriften:

Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!