X
Menu
MENU

SUKKERFRI JORDBÆRCOULIS

Sukkerfri jordbærcoulis lager du med jordbær og sitronbalsamico. Det er balsamicoen som erstatter sukkeret i denne oppskriften og gjør at jordbærsausen har en moderat og frisk syrlighet samtidig som den har en lett og god sødme slik vi er vant med. Og best av alt – den er helt naturlig. Dette er den perfekte sausen til en iskake, over panna cotta eller til en ostekake.

Ingredienser:

  • 125 g modne jordbær
  • 1 ss sitronbalsamico

Tilberedning:

  1. Ha jordbær og 1 ss sitronbalsamico i en skål, og dekk med plastfolie.
  2. Varm jordbærene i vannbad i ca 1 time.
  3. Avkjøl jordbærene i kjøleskap uten å fjerne plastfolien.
  4. Sil av jordbærene og sett coulisen til side.
Sukkerfri Jordbærcoulis

Produkter brukt i denne oppskriften: