X
Menu
MENU

JORDBÆRSORBET MED TOMAT- OG BASILIKUMBALSAMICO

Sorbet er en frisk og lett avslutning på ethvert måltid. Denne er laget på jordbær med en dæsj tomat- og basilikumsbalsamico.

INGREDIENSER

  • 300 g fersk jordbær
  • 500 g frosne jordbær
  • 4 ss tomat- og basilikumbalsamico
  • 1 eggehvite
  • Ballsamico
  • Sommerolje

TILBEREDNING

  • Del de ferske jordbærene i 2 og bland sammen med 1 ss tomat- og basilikumbalsamico. Sett i kjøleskapet i minst 30 minutter, opptil 2 timer
  • Bland 3 ss tomat- og basilikumbalsamico med frosne jordbær
  • Miks jordbær og eggehvite, bruk gjerne stavmikser eller food processor
  • Kjør glatt 2-3 minutter
  • Server med marinert jordbær og rasp ballsamico over retten
  • Til slutt ringle med sommerolje
Jordbærsorbet

Produkter brukt i denne oppskriften:

Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!