X
Menu
MENU

KONFEKT MED HVIT SJOKOLADE OG LEMON CURD 

Ingredienser

  • 2 ts sitronolje
  • 80 g fløte
  • 250 g hvit sjokolade
  • 30 g lemoncurd
  • 75 g raspet kokos
  • 1 gul sitron (helst økologisk)

Tilberedning

  • Varm opp fløte med sitronolje inntil kokepunktet
  • Hell varm fløte over finhakket, hvit sjokolade og bland godt sammen til en homogen konsistens
  • Deretter tilsett lemoncurd og fortsett å blande
  • La denne blandingen stå i kjøleskapet over natten (ca 12 timer)
  • Dagen etter, rasp sitronskall over kokos og bland sammen
  • Lag små kuler og rull dem i kokos- og sitronblandingen
  • Kan oppbevares i kjøleskap i flere dager.
Konfekt Med Hvit Sjokolade Og Lemon Curd 2
Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!