X
Menu
MENU

KONFEKT MED MØRK SJOKOLADE OG MANDARINOLJE

Ingredienser

  • 150 g fløte
  • 10 g blomsterhonning
  • 150 g mørk sjokolade 70% kakao
  • 2 ss mandarinolje
  • 2 ss + 1 ss blodappelsinbalsamico 
  • 1 ts appelsinskall
  • 1 liten neve mandler
  • Havsalt fra Camargue
  • Kakaopulver

Tilberedning

  • La mandarinolje med fløte stå i romtemperatur i 1-2 timer med lokk over, eller over natten i kjøleskapet
  • Varm opp fløte med blomsterhonning inntil kokepunktet og hell blandingen over finhakket mørk sjokolade
  • Tilsett deretter 2 ss blodappelsinbalsamico og 1 ts appelsinskall
  • Ha blandingen i kjøleskapet over natten
  • Forvarm ovnen til 175 grader
  • Bland 1 ss blodappelsinbalsamico med mandler og dryss over noen klyper havsalt
  • Stekes i ca. 8 – 10 minutter på en stekematte
  • Kjøl ned og grovhakk mandlene
  • Bruk en teskje og lag små konfektbiter og overtrekk med mandler
  • Dryss kakaopulver over til slutt
  • Kan oppbevares i hermetisk boks i noen dager
Konfekt Med Mørk Sjokolade Og Mandarin 2
Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!