X
Menu
MENU

PANNA COTTA MED APPELSIN & MANGO

Panna cotta er en italiensk klassiker på dessertbordet! Denne er sammen med appelsin og mango både søt og frisk og blir en perfekt avslutning på måltidet!

INGREDIENSER 

TILBEREDNING 

  • Ha gelatin i kaldt vann.
  • Varm opp fløten og vaniljestangen uten at det koker opp.
  • Tilsett sukkeret, fortsatt uten at det koker opp. Tilsett så gelatinplaten.
  • Ha 1-2 ts syltetøy nederst i hvert av serveringsglassene, og fyll halvparten av glassene med panna cotta-blandingen.
  • Hell en dråpe sitronolje i hvert glass.
  • Sett panna cottaen i kjøleskapet i minst 2-3 timer.
  • Dander panna cottaen med appelsin- og mangoskiver marinert i intens olivenolje.
Bilde 31.10.2017, 14.49.50 2
Lukk
449 kr igjen før du får fri frakt på handelen!