X
Menu
MENU

PANNA COTTA MED APPELSIN & MANGO

Panna cotta er en italiensk klassiker på dessertbordet! Denne er sammen med appelsin og mango både søt og frisk og blir en perfekt avslutning på måltidet!

INGREDIENSER 

  • 2,5 dl fløte
  • 40 g sukker
  • 1/2 vaniljestang
  • 1 gelatinplate
  • Syltetøy med appelsin & klementin fra Korsika
  • Gul sitronolje
  • Intens olivenolje
  • Marinerte appelsin- og mangoskiver – se oppskrift her

TILBEREDNING 

  • Ha gelatin i kaldt vann.
  • Varm opp fløten og vaniljestangen uten at det koker opp.
  • Tilsett sukkeret, fortsatt uten at det koker opp. Tilsett så gelatinplaten.
  • Ha 1-2 ts syltetøy nederst i hvert av serveringsglassene, og fyll halvparten av glassene med panna cotta-blandingen.
  • Hell en dråpe sitronolje i hvert glass.
  • Sett panna cottaen i kjøleskapet i minst 2-3 timer.
  • Skrell appelsinen, lag appelsinfileter og bland dem med den marinerte mangoen.
  • Dander panna cottaen med appelsin- og mangoskiver marinert i intens olivenolje.

Produkter brukt i denne oppskriften:

Bilde 31.10.2017, 14.49.50 2
Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!