X
Menu
MENU

PANNA COTTA MED APPELSIN & MANGO

INGREDIENSER 

• 2,5 dl fløte
• 40 g sukker
• 1/2 vaniljestang
• 1 gelatinplate
Syltetøy med appelsin & klementin fra Korsika
 Gul sitronolje
Intens olivenolje
• Marinerte appelsin- og mangoskiver – se oppskrift her

TILBEREDNING 

1. Ha gelatin i kaldt vann.

2. Varm opp fløten og vaniljestangen uten at det koker opp.

3. Tilsett sukkeret, fortsatt uten at det koker opp. Tilsett så gelatinplaten.

4. Ha 1-2 ts syltetøy nederst i hvert av serveringsglassene, og fyll halvparten av glassene med panna cotta-blandingen.

5. Hell en dråpe sitronolje i hvert glass.

6. Sett panna cottaen i kjøleskapet i minst 2-3 timer.

7. Skrell appelsinen, lag appelsinfileter og bland dem med den marinerte mangoen.

8. Dander panna cottaen med appelsin- og mangoskiver marinert i intens olivenolje.

Produkter brukt i denne oppskriften:

Bilde 31.10.2017, 14.49.50 2