X
Menu
MENU

PANNA COTTA MED GRILLET FRUKT OG BALLSAMICO

Panna Cotta er en herlig dessert de fleste liker! Vaniljepuddingen er herlig fløyelsmyk og får et særpreg med sitronolje og grillet frukt. Se oppskriften!

INGREDIENSER 

  • 2,50 dl fløte
  • 40 g sukker
  • ½ vaniljestang
  • ½ gelatinplate
  • Grønn sitronolje
  • En porsjon grillet frukt
  • Ballsamico

TILBEREDNING 

  • Ha gelatinplaten i kaldt vann.
  • Varm opp fløte og vaniljestang uten at det koker.
  • Varm opp igjen og tilsett sukker og deretter gelatinplaten.
  • Fyll halvparten av de små glassene med panna cotta blandingen.
  • Topp med grillet frukt
  • Topp til slutt med en dråpe grønn sitronolje og rasp litt ballsamico over og sett i kjøleskapet i minst 2-3 timer.
PANNA COTTA M GRILLEt frukt OG BALL
Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!