X
Menu
MENU

PANNA COTTA MED KRYDRET FRUKT

INGREDIENSER 

  • 2,5 dl fløte
  • 40 g sukker
  • 1/2 vaniljestang
  • 1 gelatinplate
  • Sitronolje
  • 1-2 blodappelsin
  • 1 ss Balsamico m/blodappelsin
  • 4-5 ss krydret fruktsalat med Sitronolje og Balsamico m/blodappelsin 
  • Nykvernet Timut-pepper

TILBEREDNING 

  1. Skrell appelsin og lag fileter med en skarp kniv. Del så i små terninger.
  2. Bland så appelsinfileter med Balsamico m/blodappelsin.
  3. Smak til med nykvernet Timut pepper og la det hele marinere i minst 30 minutter i kjøleskapet.
  4. Ha gelatin i kaldt vann.
  5. Varm opp fløten og vaniljestangen uten at det koker opp.
  6. Tilsett sukkeret og fortsett å varme uten å koke opp. Tilsett så gelatinplaten.
  7. Ha 1-2 ts marinert appelsin nederst i hvert av serveringsglassene, og fyll halvparten av glassene med panna cotta-blandingen.
  8. Hell en dråpe sitronolje i hvert glass.
  9. Sett panna cottaen i kjøleskapet i minst 2-3 timer.
  10. Dander med fruktsalat.

Produkter brukt i denne oppskriften:

Panna cotta med eksotisk fruktsalat