X
Menu
MENU

SJOKOLADEMOUSSE MED INTENS OLIVENOLJE

Dette er desserten for deg som elsker sjokolade! Med intens olivenolje, espresso og mørk sjokolade er denne desserten er fyldig og fløyelsmyk favoritt!

INGREDIENSER 

  • 240 g mørk sjokolade 70%
  • 80 ml intens olivenolje
  • 3 egg
  • 30 ml espresso
  • 60 g sukker

TILBEREDNING 

  • Smelt sjokoladen i vannbad eller i mikrobølgeovn.
  • Skill eggeplommene fra eggehviten.
  • Pisk 2⁄3 del av sukkeret med eggeplommene i 10 minutter.
  • Pisk eggehvitene og øk farten gradvis. Tilsett resten av sukkeret under piskingen.
  • I den smeltede sjokoladen, som skal holde ca 45 grader, tilsett olivenoljen og espresso.
  • Bland eggedosisen og sjokoladen forsiktig sammen.
  • Vend de piskede eggehvitene inn i eggedosis- og sjokoladeblandingen.
  • La sjokolademoussen hvile i 4-5 timer før servering.

TipsPasser med bringebær, pasjonsfrukt, pistasjkrem, mandelkrem, crème brulée…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Produkter brukt i denne oppskriften:

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Lukk
449 kr igjen før du får fri frakt på handelen!