X
Menu
MENU

EPLE- OG PÆRETERTE MED MANDELKREM

Prøv denne friske terten med epler, pærer og mandelkrem til dessert i dag. Denne er en sikker vinner på dessertbordet.

INGREDIENSER

  • 2 røde epler
  • 2 pærer
  • Nykvernet sort Voatsiperifery-pepper
  • 1 ts mandarinolje
  • 1 ss mandelkrem
  • 1 ts hvit balsamico

TILBEREDNING

  • Forvarm ovnen til 180 grader.
  • Bland mandelkremen og den hvite balsamicoen sammen.
  • Skrell eplene og pærene, del dem i to og skjær dem i tynne skiver.
  • Ha en rekke epleskiver, deretter pæreskiver og så videre i en terte form.
  • Hell 1 ss mandarinolje over terten og dryss litt pepper over.
  • Fordel mandelkrem- og balsamicoblandingen over terten.
  • Ha et lokk over paiformen for å holde på alle aromaene fra fruktene.
  • Stek 1 time for en porsjonsterte, og 1 1⁄2 time for en stor terte.

Tips: Server med vanilje- eller sjokoladeiskrem eller sitronsorbet.

Produkter brukt i denne oppskriften:

400x561_EPLE-PÆRETERTE
Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!