- Hjem /
- Eple- og pæreterte med mandelkrem
Prøv denne friske terten med epler, pærer og mandelkrem til dessert i dag. Denne er en sikker vinner på dessertbordet.
INGREDIENSER
- 2 røde epler
- 2 pærer
- Nykvernet sort Voatsiperifery-pepper
- 1 ts mandarinolje
- 1 ss mandelkrem
- 1 ts hvit balsamico
TILBEREDNING
- Forvarm ovnen til 180 grader.
- Bland mandelkremen og den hvite balsamicoen sammen.
- Skrell eplene og pærene, del dem i to og skjær dem i tynne skiver.
- Ha en rekke epleskiver, deretter pæreskiver og så videre i en terte form.
- Hell 1 ss mandarinolje over terten og dryss litt pepper over.
- Fordel mandelkrem- og balsamicoblandingen over terten.
- Ha et lokk over paiformen for å holde på alle aromaene fra fruktene.
- Stek 1 time for en porsjonsterte, og 1 1⁄2 time for en stor terte.
Tips: Server med vanilje- eller sjokoladeiskrem eller sitronsorbet.
Produkter brukt i denne oppskriften:
