X
Menu
MENU

COCKTAIL MED SJOKOLADEKREM

Ingredienser til 2 pers

  • 6 ss Vellagret Balsamicoeddik fra Modena IGP
  • 2 ts Chiliolje
  • 1 dl Sjokoladekrem
  • 2 dl H-melk
  • 1 ss crème fraiche
  • Havsalt fra Camargue
  • Timut pepper

Tilberedning

  • Bland sjokolade, creme fraiche, vellagret balsamicoeddik fra Modena IGP og chiliolje sammen
  • Ha blandingen over i en shaker og tilsett melk
  • Shake i cirka 1 minutt
  • Ha blandingen over i ett desiliter mål
  • Fyll shakeren med is og ha blandingen tilbake i shakeren
  • Shake i cirka 30 sekunder
  • Sil av isen og hell sjokoladecocktailen i serveringsglass
  • Drysser med nykvernet Timut pepper og 2 klyper havsalt fra Camargue
Cocktail med sjokolade
Cocktail med sjokolade