X
Menu
MENU

JORDBÆR OG BASILIKUM COCKTAIL MED FERSKEN- OG APRIKOSBALSAMICO

Ingredienser til sorbet

  • 500 g frosne jordbær
  • 1 liten neve basilikumblader
  • 3 ss fersken- og aprikosbalsamico
  • 1 eggehvite

Tilberedning

  • Kjør de frosne jordbærene, balsamicoen og eggehviten glatt i en food processor. Sett sorbeten i fryseren.

Ingredienser til en drink

  • 2 ss jordbær- og basilikumsorbet
  • 1 ss fersken- og aprikosbalsamico
  • 1 ss sitronsaft
  • 1,5 dl vann med kullsyre eller musserende vin

Tilberedning

  • Ha jordbær- og basilikumsorbeten, fersken- og aprikosbalsamimco, sitronsaft og 1,5 dl vann med kullsyre/musserende i en bolle
  • Kjør massen glatt
  • Hell den i glass og drikk umiddelbart