X
Menu
MENU

GRILLEDE BLÅSKJELL MED CHILIOLJE OG MANGOBALSAMICO

Blåskjell er en sikker vinner året rundt! Denne varianten med grillede skjell, chiliolje og mangobalsamico er en fest i munnen.

INGREDIENSER 

  • 24 store blåskjell
  • 2 dl vann
  • 2 ss Hverdagsolje
  • 1 rødløk
  • 4 hvitløksfedd
  • 2 tomater
  • 1 grovt knekkebrød
  • 2 stilker persilleblader
  • 1 ss Chiliolje
  • 1 ts Mangobalsamico
  • Nykvernet sort Phu Quoc-pepper
  • Havsalt & Espelette-chili

TILBEREDNING 

  • Kok 2 dl vann i en stor kjele.
  • Ha blåskjell i det kokende vannet i 3 minutter. Sil dem og sett til side.
  • Finhakk hvitløk og løk.
  • Del tomatene i små terninger, knus det grove knekkebrødet og finhakk persille. Sett til side.
  • Ha Hverdagsolje i en stekepanne og fres løk og hvitløk til det er blankt.
  • Deretter bland det sammen med tomater, knekkebrød, persille, chiliolje og mangobalsamico. Smak til med Urtesalt med espelette-chili og nykvernet pepper.
  • Ha blandingen over blåskjellene og grill dem i 2-3 minutter i et fat.
  • Server med en gang.

Produkter brukt i denne oppskriften:

400x561_11
400x561_11b
Lukk
0 kr igjen før du får fri frakt på handelen!