X
Menu
MENU

KVEITECEVICHE MED SITRONBALSAMICO OG SITRONOLJE

Ceviche med kveite, sitronolje og sitronbalsamico er såre enkelt og smaker fantastisk. Imponer gjestene med denne friske smakfulle fiskeretten!

OBS! 

Kveiten må fryses i 24 timer før tilberedning på grunn av bakterier.

INGREDIENSER

  • 200 g kveite
  • 2,5 ss limesaft
  • 1,5 ss sitronbalsamico
  • 2,5 ss grønn sitronolje
  • 1 tomat
  • 2 vårløk
  • 1 ss koriander
  • Koriander til pynt

TILBEREDNING

  • Skjær kveiten i små terninger.
  • Mariner fisken med limesaft, sitronbalsamico og grønn sitronolje i ca. 30 minutter.
  • Finhakk tomatene, vårløken og 1 ss koriander. Bland inn fisken.
  • Anrett med litt koriander på toppen.
Kveiteceviche
Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!