X
Menu
MENU

LAKS I FOLIE MED CHILI OG MANGOBALSAMICO

Ingredienser 

  • 300 gr laks
  • 24 Cherrytomater
  • 1/2 rødløk
  • 4 never spinatblader
  • 1 paprika
  • 12 jordbær
  • 1 neve koriander
  • 4 ss Chiliolje
  • 4 ss Mangobalsamico
  • Havsalt fra Camargue
  • Espelette-chilipulver AOP
  • Nykvernet hvit Phu Quoc-pepper
  • Aioli

Tilberedning 

1. Del laks i terninger på ca 2 x 2 cm.

2. Del cherrytomater i 2.

3.Skjær rødløk i tynne båter, paprika i grove biter og jordbærene i to.

4. Fordel grønnsakene på 4 folie eller papir ark og legg lakseterningene over grønnsakene.

5. Ringle over 1 ss chiliolje og 1 ss mangobalsamico per ark

6. Smak til med havsalt & espelette-chili og nykvernet hvit Phu Quoc pepper.

7. Stek ved 200 grader i stekeovn eller på grillen i ca. 10 minutter.

8. Server med 1 ss aioli.

 

Tips: mangobalsamico kan erstattes av sitronbalsamico eller fersken-og aprikosbalsamico

LAKSEPAKKE I FOLIE04
oppskrifter med våre produkter
Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!