X
Menu
MENU

LAKS I FOLIE MED CHILI OG MANGOBALSAMICO

På jakt etter en spennende lakserett? Denne er frisk og appetittelig med komponenter fra chili, mango og koriander og faller garantert i smak!

INGREDIENSER 

  • 300 gr laks
  • 24 Cherrytomater
  • 1/2 rødløk
  • 4 never spinatblader
  • 1 paprika
  • 12 jordbær
  • 1 neve koriander
  • 4 ss chiliolje
  • 4 ss mangobalsamico*
  • Havsalt fra Camargue
  • Espelette-chilipulver AOP
  • Nykvernet hvit Phu Quoc-pepper
  • Aioli

TILBEREDNING 

  • Del laks i terninger på ca 2 x 2 cm.
  • Del cherrytomater i 2.
  • Skjær rødløk i tynne båter, paprika i grove biter og jordbærene i to.
  • Fordel grønnsakene på 4 folie eller papir ark og legg lakseterningene over grønnsakene.
  • Ringle over 1 ss chiliolje og 1 ss mangobalsamico per ark
  • Smak til med havsalt & espelette-chili og nykvernet hvit Phu Quoc pepper.
  • Stek ved 200 grader i stekeovn eller på grillen i ca. 10 minutter.
  • Server med 1 ss aioli.

*Mangobalsamico kan erstattes av sitron- eller fersken-og aprikosbalsamico

LAKSEPAKKE I FOLIE04
oppskrifter med våre produkter
Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!