X
Menu
MENU

LAKS MED ASIATISK SAUS (BAKT I FOLIE)

Ingredienser

  • 4 ss sitronbalsamico
  • 2 ss appelsinjuice
  • 2 ts blomsterhonning fra Provence
  • 2 ts soyasaus
  • 2 ss mynteolje
  • 1 ts nykvernet Timut-pepper
  • 4 gulrøtter
  • 2 små squash
  • 2 rød paprika
  • 600 g laksefilet
  • Koriander

Tilberedning

  1. Forvarm ovn til 200 grader
  2. Strimle gulrøtter, squash og rød paprika. Sett til side
  3. Lag asiatisk saus ved å blande sammen sitronbalsamico, appelsinjuice, blomsterhonning, soyasaus og mynteolje, og avslutt med nykvernet Timut-pepper. Sett til side
  4. Del opp aluminiumsfolien i 4 kvadratiske ark. Fordel grønnsaker på arket og ringle over med 2 ss asiatisk saus.
  5. Fordel laksen oppå grønnsakene og hell over resten av den asiatiske sausen.
  6. Smak til med havsalt fra Camargue og koriander
  7. Pakk folien sammen og legg pakken på et stekebrett eller på grillen. Stekes i 8-10 minutter

Tips: Server med ris eller salat til

Tips: Sitronbalsamico kan erstattes med mangobalsamico eller med fersken- og aprikosbalsamico

LAKS MED ASIATISK SAUS
LAKS MED ASIATISK VRI