X
Menu
MENU

LAKS MED ASIATISK SAUS I FOLIE

Dette er en slager hele året. Perfekt på grillen om sommeren, rask og selvgjort middag i ovnen resten av året. Om vinteren er denne laksepakken praktisk og smakfull turmat du kan grille i folie på bålet.

INGREDIENSER

  • 4 ss sitronbalsamico*
  • 2 ss appelsinjuice
  • 2 ts blomsterhonning fra Provence
  • 2 ts soyasaus
  • 2 ss mynteolje*
  • 1 ts nykvernet Timut-pepper
  • 4 gulrøtter
  • 2 små squash
  • 2 rød paprika
  • 600 g laksefilet
  • Koriander

TILBEREDNING

  • Forvarm ovn til 200 grader
  • Strimle gulrøtter, squash og rød paprika. Sett til side
  • Lag asiatisk saus ved å blande sammen sitronbalsamico, appelsinjuice, blomsterhonning, soyasaus og mynteolje, og avslutt med nykvernet Timut-pepper. Sett til side
  • Del opp aluminiumsfolien i 4 kvadratiske ark. Fordel grønnsaker på arket og ringle over med 2 ss asiatisk saus.
  • Fordel laksen oppå grønnsakene og hell over resten av den asiatiske sausen.
  • Smak til med havsalt fra Camargue og koriander
  • Pakk folien sammen og legg pakken på et stekebrett eller på grillen. Stekes i 8-10 minutter

*Sitronbalsamico kan erstattes med mango- eller fersken- og aprikosbalsamico
*Mynteolje
kan erstattes med sitronolje

Tips: Server med ris eller salat til

LAKS MED ASIATISK SAUS
LAKS MED ASIATISK VRI
Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!