X
Menu
MENU

LAKS MED CHILIOLJE OG MANGOBALSAMICO

Laks er en fantastisk råvare som passer til så mangt. Denne varianten med friske impulser fra chili og mango er en sikker vinner til hverdag og fest!

INGREDIENSER 

  • 300 g laks
  • 24 Cherrytomater
  • 1/2 rødløk
  • 4 små never spinatblader
  • 1 paprika
  • 12 jordbær
  • 1 neve koriander
  • 4 ss Chiliolje
  • 4 ss Mangobalsamico
  • Havsalt & espelette-chili
  • Nykvernet hvitt Phu Quoc-pepper
  • Aioli

TILBEREDNING 

  • Del laks i terninger på 2 x 2 cm.
  • Del cherrytomater i 2.
  • Del rødløk i tynne båter, paprika i grove biter og jordbærene i to.
  • Fordel grønnsakene over 4 ark av aluminiumsfolie og ha lakseterningene over.
  • Ringle over 1 ss chiliolje og 1 ss mangobalsamico.
  • Smak til med havsalt & espelette-chili og nykvernet pepper.
  • Dekk med aluminiumsfolie og grill i ca. 10 minutter.
  • Server med 1 ss aioli.

Produkter brukt i denne oppskriften:

400x561_2c
Lukk
0 kr igjen før du får fri frakt på handelen!