X
Menu
MENU

LAKSESASHIMI MED PONZUSAUS OG KAMSKJELL MED TRØFFEL

 

En tallerken med sashimi er den perfekte middagen når man vil ha noe lett, sunt og smakfullt!

INGREDIENSER

  • 1 ss sesamfrø
  • 1 dl soyasaus
  • 2 ss honning- & ingefærbalsamico
  • Saften fra 1⁄2 lime
  • 2 hvitløksfedd
  • 1 ss chiliolje
  • Hvit trøffelolje
  • Trøffelsalt
  • Laks til sashimi (nok til 4 personer)
  • 4 kamskjell
  • Balsamicoperler m/ trøffel 

TILBEREDNING

  • Rist sesamfrøene i en tørr stekepanne og sett til side.
  • Lag ponzusausen ved å blande soyasausen med honning- & ingefærbalsamicoen, limesaften, finhakket hvitløk og chiliolje.
  • Kutt 12 tynne skiver av laksen og sett den i kjøleskapet.
  • Del kamskjellene i 3-4 skiver og ringle over med trøffelolje.
  • Ha 1 ss ponzusaus per tallerken og dander med 3 lakseskiver på en side og kamskjellskivene på den andre siden. Dette gjøres per porsjon.
  • Dryss sesamfrø over og dander med 4-5 balsamicoperler per porsjon.

Produkter brukt i denne oppskriften:

Laksesashimi2
Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!