X
Menu
MENU

LAKSESASHIMI MED PONZUSAUS OG KAMSKJELL MED TRØFFEL

 

INGREDIENSER

• 1 ss sesamfrø
• 1 dl soyasaus
• 2 ss honning- & ingefærbalsamico
• saften fra 1⁄2 lime
• 2 hvitløksfedd
• 1 ss chiliolje
hvit trøffelolje
trøffelsalt
• laks til sashimi (nok til 4 personer)
• 4 kamskjell
• balsamicoperler m/ trøffel 

TILBEREDNING

1. Rist sesamfrøene i en tørr stekepanne og sett til side.

2. Lag ponzussausen ved å blande soyasausen med honning- & ingefærbalsamicoen, limesaften, finhakket hvitløk og chiliolje.

3. Kutt 12 tynne skiver av laksen og sett den i kjøleskapet.

4. Del kamskjellene i 3-4 skiver og ringle over med trøffelolje.

5. Ha 1 ss ponzusaus per tallerken og dander med 3 lakseskiver på en side og kamskjellskivene på den andre siden. Dette gjøres per porsjon.

6. Dryss sesamfrø over og dander med 4-5 balsamicoperler per porsjon.

Produkter brukt i denne oppskriften:

Laksesashimi2
Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!