X
Menu
MENU

LAKSESASHIMI MED GRØNN SITRONOLJE OG KAPERS

INGREDIENSER 

  • 600 g laksefilet
  • Gressløk
  • 3 ss Grønn sitronolje
  • Urtesalt til fisk 
  • Timut pepper
  • 1,5 ss Honning- & ingefærbalsamico
  • Kapers fra Pantelleria IGP
  • Balsamicoperler m/bringebær eller mango

TILBEREDNING 

  1. Grovhakk gressløk.
  2. Kutt laks i tynne skiver og dander på 4 tallerkener eller et stort fat.
  3. Lag en dressing av Grønn sitronolje, Honning- og ingefærbalsamico og Urtesalt til fisk.
  4. Ringle dressingen over lakseskivene.
  5. Ha nykvernet Pepper over laksen.
  6. Ha kapersene i en bolle med kaldt vann og skyll av saltet, la det trekke i noen minutter. Tørk kapersene med kjøkkenpapir og skjær i to.
  7. Dander til slutt med gressløk, Kapers og Balsamicoperler.

Produkter brukt i denne oppskriften:

Laksesashimi med grønn sitronolje og kapers