X
Menu
MENU

LAKSESASHIMI MED GRØNN SITRONOLJE OG KAPERS

Lyst på en helt rå middagsrett? Laksesashimi med grønn sitronolje, kapers og balsamicoperler er en sikker vinner til hverdags og fest.

INGREDIENSER 

  • 600 g laksefilet
  • Gressløk
  • 3 ss grønn sitronolje
  • Urtesalt til fisk 
  • Timut pepper
  • 1,5 ss honning- & ingefærbalsamico
  • Kapers fra Pantelleria IGP
  • Balsamicoperler m/bringebær eller mango

TILBEREDNING 

  • Grovhakk gressløk.
  • Kutt laks i tynne skiver og dander på 4 tallerkener eller et stort fat.
  • Lag en dressing av grønn sitronolje, honning- og ingefærbalsamico og urtesalt til fisk.
  • Ringle dressingen over lakseskivene.
  • Ha nykvernet pepper over laksen.
  • Ha kapersene i en bolle med kaldt vann og skyll av saltet, la det trekke i noen minutter.
  • Tørk kapersene med kjøkkenpapir og skjær i to.
  • Dander til slutt med gressløk, kapers og balsamicoperler.

Produkter brukt i denne oppskriften:

Laksesashimi med grønn sitronolje og kapers
Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!