X
Menu
MENU

LAKSETARTAR MED SITRONBALSAMICO 

Ingredienser

  • 300 g laks uten skinn
  • 100 g røkelaks
  • ¾ bunt gressløk
  • 1 sjalottløk
  • 1 eggeplomme
  • 1 ss Gul sitronolje
  • 1 ss Sennep m/ honning 
  • 1 ss Sitronbalsamico
  • Sitronsaft
  • Urtesalt til fisk
  • Nykvernet Timut-pepper

Tilberedning

  • Kutt både laks og røkelaks i små terninger. Sett i kjøleskapet.
  • Finhakk gressløk og sjalottløk.
  • Visp sammen eggeplomme, sitronolje, sennep, sitronsaft og sitronbalsamico.
  • Bland laksen, sjalottløken og gressløken med dressingen.
  • Smak til med urtesalt og nykvernet pepper. Settes i kjøleskapet i ca 1 time før servering.
  • Smak til med mer salt om ønskelig før du serverer på en tallerken.

Pynt med gressløk og server med en krydret salat ved siden av.