X
Menu
MENU

LAKSETARTAR MED SITRONBALSAMICO 

Ingredienser

  • 300 g laks uten skinn
  • 100 g røkelaks
  • ¾ bunt gressløk
  • 1 sjalottløk
  • 1 eggeplomme
  • 1 ss Gul sitronolje
  • 1 ss Sennep m/ honning 
  • 1 ss Sitronbalsamico
  • Sitronsaft
  • Urtesalt til fisk
  • Nykvernet Timut-pepper

Tilberedning

  • Kutt både laks og røkelaks i små terninger. Sett i kjøleskapet.
  • Finhakk gressløk og sjalottløk.
  • Visp sammen eggeplomme, sitronolje, sennep, sitronsaft og sitronbalsamico.
  • Bland laksen, sjalottløken og gressløken med dressingen.
  • Smak til med urtesalt og nykvernet pepper. Settes i kjøleskapet i ca 1 time før servering.
  • Smak til med mer salt om ønskelig før du serverer på en tallerken.

Pynt med gressløk og server med en krydret salat ved siden av.

Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!