X
Menu
MENU

LAKSETARTAR MED EPLE

Leter du etter en forrett som er like imponerende som den er enkel å lage? Da er laksetartar med eple en sikker vinner!

INGREDIENSER

  • 300 g laksefilet, uten skinn
  • 1/2 syrlig eple
  • 1/2 agurk
  • 1 sjalottløk
  • 1 1/2 ss dill
  • 2-3 klyper urtesalt til fisk
  • 10 hvite Phu-Quoc-pepperkorn
  • Saften av 1/2 sitron
  • 4 ss gul sitronolje
  • 2 ss granateplebalsamico

TILBEREDNING

  • Skjær laks i små terninger og ha i en skål.
  • Finhakk sjalottløken og dillen.
  • Støt pepperkornene i en morter.
  • Kutt eplet og agurken i små terninger.
  • Bland grønnsakene forsiktig sammen med laksen og sitronsaften. Rør om.
  • Smak med urtesalt og pepper. La det stå 1 time i kjøleskapet.
  • Lag en dressing av sitronolje og Granateplebalsamico.
  • Hell dressingen over laksetartaren og bland om.
  • Smak til med pepper og urtesalt.
400x561_LAKSETARTAR
Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!