X
Menu
MENU

LAKSETARTAR MED EPLE

INGREDIENSER

  • 300 g laksefilet, uten skinn
  • 1/2 syrlig eple
  • 1/2 agurk
  • 1 sjalottløk
  • 1 1/2 ss dill
  • 2-3 klyper urtersalt til fisk
  • 10 hvite Phu-Quoc-pepperkorn
  • Saften av 1/2 sitron
  • 4 ss gul sitronolje
  • 2 ss granateplebalsamico

TILBEREDNING

1. Kutt laks i små terninger og ha i en skål.
2. Finhakk sjalottløken og dillen.
3. Støt pepperkornene i en morter.
4. Kutt eplet og agurken i små terninger.
5. Bland grønnsakene forsiktig sammen med laksen og sitronsaften. Rør om.
6. Smak med urtesalt og pepper. La det stå 1 time i kjøleskapet.
7. Lag en dressing av sitronolje og Granateplebalsamico.
8. Hell dressingen over laksetartaren og bland om.
9. Smak til med pepper og urtesalt.

Produkter brukt i denne oppskriften:

400x561_LAKSETARTAR