X
Menu
MENU

OMELETTE-WRAP MED RØKELAKS

INGREDIENSER (TIL 1 WRAP)

  • 2 egg
  • 1 ss H-melk
  • Urtesalt til fisk
  • Nykvernet rødt Phu Quoc-pepper
  • 1 ss snøfrisk kremost
  • 1 ss pestato med fersk paprika
  • 1 ts chiliolje
  • Avokado i skiver
  • Tynne skiver av agurk
  • Røkelaksskiver
  • Tynne skiver av rødløk
  • Ruccola

TILBEREDNING

  1. Lag omelett med egg og melk og smak til med urtesalt til fisk og nykvernet rødt Phu Quoc-pepper
  2. Stek omeletten svært tynn som en pannekake. Avkjøl.
  3. Bland sammen snøfrisk med pestato med fersk paprika og smak til med chiliolje
  4. Smør kun halvparten av omeletten med snøfrisk- og pestatoblandingen
  5. Ha tynne skiver av avokado, tynne skiver av rødløk, små agurkstenger og røkelaksskiver over halvparten av snøfrisk- og pestatoblandingen
  6. Rull den fra snøfrisk/pestatosiden

 

TIPS: Lag omeletten ferdig dagen i forveien!

Omelett Wrap Røkelaks1
Omelett Wrap Røkelaks