X
Menu
MENU

REKESALAT

INGREDIENSER

  • 8 små glass
  • 50 g rensede reker
  • 1 ss finhakket dill
  • 2 ss Aioli
  • 1 ss lettrømme
  • 2 ts sitronsaft
  • Urtesalt til fisk
  • 1 ss lettrømme
  • 2 ts sitronsaft
  • Urtesalt til fisk
  • Nykvernet hvitt Phu Quoc-pepper
  • 1 ss Balansert Grand Cru olivenolje
  • 1 ss Mangobalsamico

TILBEREDNING

1. Grovhakk rekene.

2. Bland sammen aioli, rømme, olivenolje, balsamico og finhakket dill, smak til med sitronsaft, urtesalt og pepper.

3. Bland inn reker og fordel blandingen i små glass.

Produkter brukt i denne oppskriften:

Bilde 31.10.2017, 13.09.34
Bilde 31.10.2017, 13.06.27