X
Menu
MENU

REKESALAT MED MELON OG MYNTEBLADER

Rekesalaten er best når du lager den selv. Denne er god og frisk med melon og mynteblader. En favoritt hos mange!

INGREDIENSER 

  • 1 Galiamelon
  • 250 g reker
  • 1 liten neve mynteblader
  • 1 ss fersken- og aprikosbalsamico
  • 1 ss mangobalsamico
  • 3 ss mild Grand Cru olivenolje
  • Nykvernet hvitt Phu Quoc-pepper
  • Urtesalt til fisk

TILBEREDNING 

  • Del melon i grove biter og grovhakk mynteblader. Sett til side.
  • Bland reker, melon og mynteblader sammen. Tilsett så 1 ss mangobalsamico og 1 ss fersken – og aprikosbalsamico og bland forsiktig sammen. Sett kjølig i 2-3 timer.
  • Før servering ringle ca. 3 ss olivenolje over og bland forsiktig.
  • Smak til med urtesalt til fisk og nykvernet hvitt pepper.
  • Server med en gang.

Produkter brukt i denne oppskriften:

400x561_20
Lukk
0 kr igjen før du får fri frakt på handelen!