X
Menu
MENU

SILD MED KARRI

Karrisild hører julen til og gjør seg utmerket til julefrokosten eller lunsjen. Vi synes karrisilden smaker best når man lager den selv og det er slett ikke vanskelig å lage sin egen når man har en god oppskrift.

INGREDIENSER 

  • 6 fileter syltet sild
  • 2 dl majones
  • 2 1⁄2 dl rømme
  • 1 ss gul sitronolje
  • 2 grønne epler
  • 1 dl dill
  • 2 ss kapers
  • 1 dl purreløk
  • 1 ts karripulver
  • Saften av 1⁄2 sitron
  • Nykvernet rød Phu Quoc-pepper
  • Olivenolje 

TILBEREDNING

  • Ha kapers i kaldt vann i ca 60 minutter.
  • Bland majonesen med rømmen og olivenoljen.
  • Kutt eplene i små terninger.
  • Skjær silden i 2,5 cm tykke skiver og bland med eple, finhakket dill og purreløk, kapers, karri og rømmeblandingen. Smak til med nykvernet pepper og sitronsaft.
  • Ha silden i kjøleskapet i 24 timer før servering.

Produkter brukt i denne oppskriften:

Bilde 31.10.2017, 12.08.29
Bilde 31.10.2017, 12.45.36
Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!