X
Menu
MENU

SILD MED KARRI

INGREDIENSER 

• 6 fileter syltet sild
• 2 dl majones
• 2 1⁄2 dl rømme
• 1 ss gul sitronolje
• 2 grønne epler
• 1 dl dill
• 2 ss kapers
• 1 dl purreløk
• 1 ts karripulver
• Saften av 1⁄2 sitron
• Nykvernet rød Phu Quoc-pepper
• Olivenolje 

TILBREDNING

1. Ha kapers i kaldt vann i ca 60 minutter.

2. Bland majonesen med rømmen og olivenoljen.

3. Kutt eplene i små terninger.

4. Skjær silden i 2,5 cm tykke skiver og bland med eple, finhakket dill og purreløk, kapers, karri og rømmeblandingen. Smak til med nykvernet pepper og sitronsaft.

5. Ha silden i kjøleskapet i 24 timer før servering.

Produkter brukt i denne oppskriften:

Bilde 31.10.2017, 12.08.29
Bilde 31.10.2017, 12.45.36