X
Menu
MENU

SKREI TARTAR Á LA OLIVENLUNDEN 

Ingredienser

  • 200 g fersk skrei filet
  • 2-3 gressløkstilker
  • ¼ søtt eple
  • ½ squash
  • 6 mynteblader
  • 1 bunt koriander
  • skall og saft fra 1 grønn sitron
  • 1,5 ss olivenolje fra Toscana eller Sitronolje
  • 1 ss Balsamico m/ blodappelsin
  • 1 ss sesamfrø
  • nykvernet Timut-pepper
  • 1 avokado

Tilberedning

  1. Rist sesamfrø i en tørr panne.
  2. Finhakk gressløk.
  3. Skjær skrei, squash og epler i små terninger.
  4. Bland sammen skrei, eple, squash og gressløk med sitronsaft, grovhakkede mynteblader, Balsamico m/ blodappelsin, olivenolje fra Toscana og skall fra grønn sitron. Ha alt i kjøleskapet i 30 minutter.
  5. Før servering del avokado i terninger og finhakk koriander.
  6. Tilsett avokado og bland sammen med skrei.
  7. Ha tartaren på tallerkenen og pynt med sesamfrø og koriander.
  8. Smak forsiktig til med nykvernet Timut-pepper.
  9. Server umiddelbart.
skrei tartar

Produkter brukt i denne oppskriften:

Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!