X
Menu
MENU

TORSK MED JORDBÆR OG PAPRIKA

INGREDIENSER 

  • 200 g torskefilet
  • Sitronsaft
  • Urtesalt til fisk
  • Nykvernet sort Voatsiperifery-pepper
  • ½ paprika
  • 10 jordbær
  • 1 liten neve basilikumblader
  • 2 ss granateplebalsamico
  • 2 ss mild Grand Cru olivenolje
  • 1 klype Espelette chilipulver
  • Sorte Balsamicoperler

TILBEREDNING 

1. Forvarm ovnen til 150 grader.

2. Ha torskefileten i en ildfastform. Ringle over 1 ss olivenolje og smak til med urtesalt og nykvernet sort pepper. Stek fisken i 10-15 minutter.

3. Avkjøl torsken.

4. Del jordbær i fire, strimle paprika og grovhakk basilikumblader. Sett til side.

5. Del fisken i biter og bland den sammen med 2 ss granateplebalsamico samt en liten dash sitronsaften. Bland godt sammen.

6. Tilsett jordbær, paprika og basilikumblader til fiskeblandingen.

7. Bland 1 ss olivenolje med 1 klype espelette chilipulver. Sett til side.

8. Fyll blandingen av torsk, jordbær og paprika i små glass.

9. Ringle over olivenolje med espelette chilipulver.

10. Topp med nykvernet sort Voatsiperifery-pepper.

11. Dander til slutt med basilikumblader og balsamicoperler.

TIPS

Denne retten er nydelig å bruke som aperitiff.

Produkter brukt i denne oppskriften:

400x561_22