X
Menu
MENU

TORSK MED JORDBÆR OG PAPRIKA

Gi hverdagsmiddagen et deilig løft med denne fiskeretten! Torsk passer perfekt med jordbær og paprika og dette blir garantert en suksess!

INGREDIENSER 

  • 200 g torskefilet
  • Sitronsaft
  • Urtesalt til fisk
  • Nykvernet sort Voatsiperifery-pepper
  • ½ paprika
  • 10 jordbær
  • 1 liten neve basilikumblader
  • 2 ss granateplebalsamico
  • 2 ss mild Grand Cru olivenolje
  • 1 klype Espelette chilipulver
  • Sorte Balsamicoperler

TILBEREDNING 

  • Forvarm ovnen til 150 grader.
  • Ha torskefileten i en ildfast form. Ringle over 1 ss olivenolje og smak til med urtesalt og nykvernet sort pepper. Stek fisken i 10-15 minutter.
  • Avkjøl torsken.
  • Del jordbær i fire, strimle paprika og grovhakk basilikumblader. Sett til side.
  • Del fisken i biter og bland den sammen med 2 ss granateplebalsamico samt en liten dæsj sitronsaft. Bland godt sammen.
  • Tilsett jordbær, paprika og basilikumblader til fiskeblandingen.
  • Bland 1 ss olivenolje med 1 klype espelette chilipulver. Sett til side.
  • Fyll blandingen av torsk, jordbær og paprika i små glass.
  • Ringle over olivenolje med espelette chilipulver.
  • Topp med nykvernet sort Voatsiperifery-pepper.
  • Dander til slutt med basilikumblader og balsamicoperler.

Tips: Denne retten er nydelig å bruke som aperitiff.

Produkter brukt i denne oppskriften:

400x561_22
Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!