X
Menu
MENU

AMUSE BOUCHE MED TRØFFELBALSAMICO

Amuse bouche er en rett i en munnfull. Denne med trøffelbalsamico er en deilig liten smårett som er en sikker vinner på tapasbordet!

INGREDIENSER 

  • Chèvre
  • Camembert
  • Butterdeig
  • Hvit trøffelbalsamico
  • Balsamicoperler m/ trøffel
  • Nykvernet sort Phu Quoc-pepper
  • 1 egg
  • 1 ss H-melk

TILBEREDNING 

  • Forvarm ovnen til 200 grader.
  • Bland egg og melk sammen.
  • Del butterdeigen i firkanter på ca. 5 cm.
  • Pensle butterdeigen med egg- og melkeblandingen.
  • Del osten i små biter og ha den i midten av butterdeigen.
  • Dryss pepper over.
  • Stek i ovnen i ca. 10-15 minutter.
  • Ringle hvit trøffelbalsamico over og pynt med balsamicoperler før servering.

Produkter brukt i denne oppskriften:

Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!