X
Menu
MENU

MARINERT KAMSKJELL CARPACCIO

INGREDIENSER – TIL 4 PERS

• 16 kamskjell
• 2 ts saft fra en lime
• 2 ts Sitronbalsamico
• 1-2 ss Grønn sitronolje
Timut pepper
Havsalt fra Camargue
• 1⁄2 bunt gressløk
Balsamicoperler

TILBEREDNING

1. Rens kamskjellene og ha dem i fryseren i 30 minutter. På denne måten er det lettere å dele dem i skiver

2. Grovhakk gressløken. Sett til side

3. Skjær kamskjellene i tynne skiver og dander dem på en tallerken

4. Pensle kamskjellskivene med grønn sitronolje

5. Bland sitronsaften og sitronbalsamico sammen.

6. Før servering, ringle over en liten ts sitron-sitronbalsamico-blanding

7. Smak til med havsalt fra Camargue og nykvernet Timut pepper

8. Dander til slutt med balsamicoperler og dryss med grovhakket gressløk

9. Server kaldt og umiddelbart

Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!