X
Menu
MENU

MARINERT KAMSKJELL CARPACCIO

INGREDIENSER – TIL 4 PERS

• 16 kamskjell
• 2 ts saft fra en lime
• 2 ts Sitronbalsamico
• 1-2 ss Grønn sitronolje
Timut pepper
Havsalt fra Camargue
• 1⁄2 bunt gressløk
Balsamicoperler

TILBEREDNING

1. Rens kamskjellene og ha dem i fryseren i 30 minutter. På denne måten er det lettere å dele dem i skiver

2. Grovhakk gressløken. Sett til side

3. Skjær kamskjellene i tynne skiver og dander dem på en tallerken

4. Pensle kamskjellskivene med grønn sitronolje

5. Bland sitronsaften og sitronbalsamico sammen.

6. Før servering, ringle over en liten ts sitron-sitronbalsamico-blanding

7. Smak til med havsalt fra Camargue og nykvernet Timut pepper

8. Dander til slutt med balsamicoperler og dryss med grovhakket gressløk

9. Server kaldt og umiddelbart