X
Menu
MENU

MARINERT KAMSKJELL-CARPACCIO

Carpaccio laget på marinerte kamskjell er en elegant og smakfull rett som vil glede og imponere gjestene dine. Prøv den som en forrett til festmiddagen!

INGREDIENSER

  • 16 kamskjell
  • 2 ts saft fra en lime
  • 2 ts sitronbalsamico
  • 1-2 ss grønn sitronolje
  • Timut-pepper
  • Havsalt fra Camargue
  • 1⁄2 bunt gressløk
  • Balsamicoperler

TILBEREDNING

  • Rens kamskjellene og ha dem i fryseren i 30 minutter. På denne måten er det lettere å dele dem i skiver
  • Grovhakk gressløken. Sett til side
  • Skjær kamskjellene i tynne skiver og dander dem på en tallerken
  • Pensle kamskjellskivene med grønn sitronolje
  • Bland sitronsaften og sitronbalsamico sammen
  • Før servering, ringle over en liten ts sitron-sitronbalsamico-blanding
  • Smak til med havsalt fra Camargue og nykvernet timut-pepper
  • Dander til slutt med balsamicoperler og dryss med grovhakket gressløk
  • Serveres kaldt og umiddelbart
Carpaccio St Jacques
Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!