X
Menu
MENU

RØDBETER MED SURSØTSAUS

INGREDIENSER 

• 1 rødbete
• 1 gulbete (eller gulrot)
• 1 hvitbete
 35 g blomsterhonning
 70 g høstolje
• ruccolasalat
• Havsalt fra Camargue
• nykvernet sort Kampot-pepper
• 20 g sitronsaft

TILBEREDNING 

1. Kok rødbeten, gulbeten og hvitbeten i hver sin kasseroller til de blir møre. Kjøl dem ned og kutt betene i båter.

2. Lag dressing av blomsterhonning, sitronsaft og høstolje; her er det viktig å være presis med målene. Ha blomsterhonningen i et litermål sammen med sitronsaften. Bruk en stavmikser, og spe høstoljen forsiktig inn mens du mikser til du får en kremet saus.

3. Ha 1 ss dressing på hver tallerken.

4. Legg så beter over sausen og ruccola over betene.

5. Ringle høstolje over, og smak til med havsalt og sort pepper.

Tips: Høstolje kan erstattes med en annen intens Grand Cru olivenolje

Produkter brukt i denne oppskriften:

400x561_Rødbeter-sursøt-saus