X
Menu
MENU

RØDBETER MED SURSØTSAUS

Rødbeter er både sunne og gode, og med denne sursøte sausen får vi den perfekt balanserte smaken. Denne retten er proppfull av antioksidanter!

INGREDIENSER 

  • 1 rødbete
  • 1 gulbete (eller gulrot)
  • 1 hvitbete
  • 35 g blomsterhonning
  • 70 g høstolje
  • Ruccolasalat
  • Havsalt fra Camargue
  • Nykvernet sort Kampot-pepper
  • 20 g sitronsaft

TILBEREDNING 

  • Kok rød-, gul- og hvitbete i hver sin kasserolle til de blir møre. Kjøl dem ned og kutt betene i båter.
  • Lag dressing av blomsterhonning, sitronsaft og høstolje; her er det viktig å være presis med målene. Ha blomsterhonningen i et litermål sammen med sitronsaften. Bruk en stavmikser, og spe høstoljen forsiktig inn mens du mikser til du får en kremet saus.
  • Ha 1 ss dressing på hver tallerken.
  • Legg så beter over sausen og ruccola over betene.
  • Ringle høstolje over, og smak til med havsalt og sort pepper.

Tips: Høstolje kan erstattes med en annen intens Grand Cru olivenolje

400x561_Rødbeter-sursøt-saus
Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!