X
Menu
MENU

SJAMPINJONGCARPACCIO MED EPLETERNINGER

INGREDIENSER

• 1 hvitløksfedd
• 5 stilker persille
• 3 stilker timian
• 3 stilker estragon
• 4 ss intens olivenolje
havsalt fra Camargue 
• nykvernet sort Phu Quoc-pepper
• 250 g aromasopp eller sjampinjong
• 1 ss sitronsaft
• 60 g parmesan, 26 md. lagret
• 1 eple

TILBEREDNING

1. Finhakk hvitløk, persille, timian og estragon og bland alt sammen. Tilsett olivenolje, havsalt og pepper.

2. Vask soppene lett under kaldt vann og tørk dem.

3. Skjær soppene i tynne skiver og hell sitronsaft over.

4. Fordel soppene på tallerkener.

5. Dryss over med parmesanflak og urteblandingen. Smak til med havsalt og sort pepper.

6. Kutt eplet i små terninger.

7. Pynt retten med en liten teskje med epleterninger, persilleblader, timian og estragon.

TIPS

Syrligheten fra sitronen kan være avgjørende for denne retten. Viktig å smake underveis.

Produkter brukt i denne oppskriften:

400x561_Sjampinjongcarpaccio