X
Menu
MENU

SJAMPINJONGCARPACCIO MED EPLETERNINGER

Carpaccio er en italiensk klassiker som er perfekt til forrett! Denne er både frisk og fyldig med epleterninger.

INGREDIENSER

  • 1 hvitløksfedd
  • 5 stilker persille
  • 3 stilker timian
  • 3 stilker estragon
  • 4 ss intens olivenolje
  • Havsalt fra Camargue
  • Nykvernet sort Phu Quoc-pepper
  • 250 g aromasopp eller sjampinjong
  • 1 ss sitronsaft
  • 60 g parmesan, 26 md. lagret
  • 1 eple

TILBEREDNING

  • Finhakk hvitløk, persille, timian og estragon og bland alt sammen. Tilsett olivenolje, havsalt og pepper.
  • Vask soppene lett under kaldt vann og tørk dem.
  • Skjær soppene i tynne skiver og hell sitronsaft over.
  • Fordel soppene på tallerkener.
  • Dryss over med parmesanflak og urteblandingen. Smak til med havsalt og sort pepper.
  • Kutt eplet i små terninger.
  • Pynt retten med en liten teskje med epleterninger, persilleblader, timian og estragon.

Tips: Syrligheten fra sitronen kan være kraftig for denne retten. Smak til med mengden.

Produkter brukt i denne oppskriften:

400x561_Sjampinjongcarpaccio
Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!