X
Menu
MENU

TOMATSORBET MED AGURK- OG PAPRIKASALAT

Ingredienser

  • 500 g moden tomater
  • 3-4 ss tomat- og basilikumbalsamico
  • 1-2 eggehvite
  • 1-2 klyper Espelette Chilipulver
  • Urtersalt til salat&pasta
  • Nykvernet Voatsiperifery-pepper
  • 1 agurk
  • 1 liten neve mynteblader
  • Mynteolje
  • Ballsamico

Tilberedninger

  1. Forvell tomater, del dem i to og fjern innmaten
  2. Rør forsiktig inn tomat- og basilikumbalsamico. Sett til side i fryser
  3. Del agurk i små terninger og bland med mynteblader. Sett til side kjølig.
  4. Før servering, kjør de frosne tomatene og eggehvitene glatt i en food processor og smak til med urtesalt til salat &pasta, nykvernet Voatsiperifery og 1-2 klyper Espelette chilipulver
  5. Lag en dressing av 3 ss mynteolje, 1 ss tomat- og basilikumbalsamico, urtesalt til salat&pasta og nykvernet Voatsiperifery pepper
  6. Rør inn dressingen i agurk- og myntesalaten
  7. Server med tomatsorbet og raspet Ballsamico over

Tips: Tomat- og basilikumbalsamico kan erstattes med granateplebalsamico 

Tips: Hvis tomatene ikke er helt modne kan du tilsette en ss med tomatpulver for ekstra smak

TOMATSORBET
TOMATSORBET