X
Menu
MENU

TOMATSORBET MED AGURK- OG PAPRIKASALAT

Tomatsorbet er en spennende og fyldig rett som passer til mye. Denne har agurk- og paprikasalat ved siden og er den perfekte småretten.

INGREDIENSER

  • 500 g moden tomater
  • 3-4 ss tomat- og basilikumbalsamico*
  • 1-2 eggehvite
  • 1-2 klyper Espelette chilipulver
  • Urtesalt til salat&pasta
  • Nykvernet Voatsiperifery-pepper
  • 1 agurk
  • 1 liten neve mynteblader
  • Mynteolje
  • Ballsamico

TILBEREDNING

  • Forvell tomater, del dem i to og fjern innmaten
  • Rør forsiktig inn tomat- og basilikumbalsamico. Sett til side i fryser
  • Del agurk i små terninger og bland med mynteblader. Sett til side kjølig.
  • Før servering, kjør de frosne tomatene og eggehvitene glatt i en food processor og smak til med urtesalt til salat & pasta, nykvernet Voatsiperifery og 1-2 klyper Espelette chilipulver
  • Lag en dressing av 3 ss mynteolje, 1 ss tomat- og basilikumbalsamico, urtesalt til salat&pasta og nykvernet Voatsiperifery pepper
  • Rør inn dressingen i agurk- og myntesalaten
  • Server med tomatsorbet og raspet Ballsamico over

*Tomat- og basilikumbalsamico kan erstattes med granateplebalsamico 

Tips: Hvis tomatene ikke er helt modne kan du tilsette en ss med tomatpulver for ekstra smak

TOMATSORBET
TOMATSORBET
Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!