X
Menu
MENU

GRAVLAKS MED EGGEMOUSSE

Gravlaks er en klassiker på koldtbordet i romjulen. Vår oppskrift har deilig pestato, dill, sitronolje og chili for å heve retten.

INGREDIENSER

  • 8 bruschettina med hvitløk & basilikum
  • Pestato m/ fersk paprika
  • 4 skiver gravlaks
  • 2 hardkokte eggeplommer
  • 3 ss gul sitronolje
  • 2 ts sennep m/ honning
  • 1-2 klyper espelette chilipulver
  • Havsalt fra Camargue
  • Nykvernet hvitt Phu Quoc-pepper
  • Dill til pynt

TILBEREDNING

  • Smør bruschettinaene med et tynt lag pestato og smak til med pepper.
  • Del gravlaksskivene i to.
  • Mos eggeplommene med en gaffel og rør inn sitronoljen, sennepen, Espelette chilipulveret, saltet og pepperet til en homogen konsistens.
  • Ha 1 skive gravlaks på bruschettinaen, deretter 1 ts eggemousse og topp med enda 1 skive gravlaks.
  • Dander med dill og smak til med havsalt.

Produkter brukt i denne oppskriften:

Bilde 31.10.2017, 13.06.27
Bilde 31.10.2017, 11.49.57
Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!