X
Menu
MENU

GRAVLAKS MED EGGEMOUSSE

INGREDIENSER

8 bruschettina med hvitløk & basilikum

Pestato m/ fersk paprika

• 4 skiver gravlaks

• 2 hardkokte eggeplommer

• 3 ss Gul sitronolje

• 2 ts Sennep m/ honning

• 1-2 klyper Espelette chilipulver

Havsalt fra Camargue

• Nykvernet hvitt Phu Quoc-pepper

• Dill til pynt

TILBEREDNING

  1. Smør bruschettinaene med et tynt lag pestato og smak til med pepper.
  2. Del gravlaksskivene i to.
  3. Mos eggeplommene med en gaffel og rør inn sitronoljen, sennepen, Espelette chilipulveret, saltet og pepperet til en homogen konsistens.
  4. Ha 1 skive gravlaks på bruschettinaen, deretter 1 ts eggemousse og topp med enda 1 skive gravlaks.
  5. Dander med dill og smak til med havsalt.

Produkter brukt i denne oppskriften:

Bilde 31.10.2017, 13.06.27
Bilde 31.10.2017, 11.49.57