Den perfekte suppen for vår og sommer! Passer like fint som forrett som på tapasbordet.
Den perfekte suppen for vår og sommer! Passer like fint som forrett som på tapasbordet.
Skrell 2/3 av agurken og del i større terninger
Del avokadoen i to og ha kjøttet i en mikser sammen med agurkbitene
Skrell hvitløken, fjern det grønne og ha den i mikseren
Skrell ingefæren og del i biter. Ha den i sammen med de andre ingrediensene
Til slutt ha i yoghurt, iskaldt vann, melk og espelette chilipulver
Kjør det glatt i mikseren i 2 minutter og smak til med Havsalt fra Camargue og nykvernet sort pepper. Tilsett 2 ss olivenolje og 2,5 ss sherryeddik, pisk godt sammen
Sett suppen i kjøleskapet i 2 timer før servering
Del eplet og resten av agurken i små terninger og strimle myntebladene. Fordel en del av disse ingredienser i små suppeboller
Ha gazpachoen i suppebollene og dander med resten av mynteblande og agurk- og eplebitene
Til slutt ringle cirka ½ ss olivenolje og ½ ss jordbærbalsamico over hver porsjon. Dander med balsamicoperler med sitron. Server iskald
Tilberedning
Skrell 2/3 av agurken og del i større terninger
Del avokadoen i to og ha kjøttet i en mikser sammen med agurkbitene
Skrell hvitløken, fjern det grønne og ha den i mikseren
Skrell ingefæren og del i biter. Ha den i sammen med de andre ingrediensene
Til slutt ha i yoghurt, iskaldt vann, melk og espelette chilipulver
Kjør det glatt i mikseren i 2 minutter og smak til med Havsalt fra Camargue og nykvernet sort pepper. Tilsett 2 ss olivenolje og 2,5 ss sherryeddik, pisk godt sammen
Sett suppen i kjøleskapet i 2 timer før servering
Del eplet og resten av agurken i små terninger og strimle myntebladene. Fordel en del av disse ingredienser i små suppeboller
Ha gazpachoen i suppebollene og dander med resten av mynteblande og agurk- og eplebitene
Til slutt ringle cirka ½ ss olivenolje og ½ ss jordbærbalsamico over hver porsjon. Dander med balsamicoperler med sitron. Server iskald
Ingridienser