X
Menu
MENU

GRILLET ANANAS MED CHILIOLJE

Ved å grille ananasen får vi frem nydelig søtsmak. Med chiliolje får denne friske desserten eller småretten en fantastisk balanse du vil elske!

INGREDIENSER 

  • 1 ss blomsterhonning
  • 2 ss av saften fra en grønn sitron
  • 1 ss mild husets olje fra Spania
  • 2 ss chiliolje
  • ½ bunt med koriander
  • ½ ananas
  • Mangobalsamico

TILBEREDNING 

  • Bland først blomsterhonning med sitron, og tilsett deretter husets olje og chiliolje.
  • Tilsett grovhakket koriander. Sett marinaden til side.
  • Skjær ½ ananas i trekanter, litt under 1 cm. tykke.
  • Lag spyd av ananas og pensle dem med honningmarinaden. Sett til side et kjølig sted i minst 1 time.
  • Grill ananasspydene og pensle med honningmarinaden underveis.
  • Ananasen er ferdig grillet når den er mør i midten.
  • Ringle en liten ts mangobalsamico over spydene.
  • Server grillet ananasspyd sammen med vaniljeis.

Produkter brukt i denne oppskriften:

400x561_17
Lukk
0 kr igjen før du får fri frakt på handelen!