X
Menu
MENU

GRILLET POTETSALAT MED OREGANODRESSING

Ingredienser

  • 4 poteter
  • 0,5 dl hvitløksolje
  • 1 liten rødløk
  • 1 rød paprika
  • Nykvernet sort Kampot-pepper
  • Urtesalt til salat & pasta
  • 2 ss sennep med provenceurter
  • 1,5 ss hvit balsamico
  • 1 neve oregano

Tilberedning

  1. Forvarm grillen til medium varme
  2. Del poteter i båter og kok de al dente
  3. Bland potetene med 2 ss hvitløksolje. Sett til side
  4. Del rødløken i små båter og paprikaen i store biter og rør inn 1 ss sommerolje. Smak til med urtesalt til salat & pasta og nykvernet sort Kampot-pepper
  5. Grill poteter, løk og paprika i 5 min
  6. Kjør hvit balsamico og oregano glatt med stavmikser
  7. Visp sammen den hvite balsamico- og oreganoblandingen med sennep med provenceurter og resten av olivenoljen.
  8. Bland varme grønnsaker med dressingen og smak til med urtesalt og nykvernet Kampot-pepper 
  9. Server varm eller romtemperert

Tips: server med grillet fisk eller kjøtt

Potetsalat Med Oreganodressing
Potetsalat Med Oreganodressing