X
Menu
MENU

GRILLET TOMATSALSA

Ingredienser

  • 500 g tomater eller cherrytomater
  • 1 grønn paprika
  • ½ løk
  • 2 hvitløksfedd
  • 1 ss limejuice
  • 1 ss chiliolje
  • 1 ss mangobalsamico
  • Havsalt fra Camargue

Ingredienser

  1. Forvarm ovnen til 200 grader
  2. Vask tomatene og del dem i to. Sett til side
  3. Del grønn paprika i to og i to på nytt, skrell løk og del i 4 båter, skrell hvitløksfedd.
  4. Bland alle ingredienser med chiliolje og mangobalsamico
  5. Stek i ovnen i cirka 20 minutter
  6. Avkjøl grønnsakene i 5 minutter og kjør glatt i en food processor eller stavmikser

Tips:  Ringle over chiliolje rett før servering

Tips: Server med gjerne over sprø poteter

Tips: Mangobalsamico kan erstattes med sitronbalsamico eller vellagret balsamicoeddik fra Modena IGP

SALSA2
SALSA Og POTETER