X
Menu
MENU

GRILLET TOMATSALSA

Denne tomatsalsaen er like enkel å lage som den er allsidig. Denne lager du på 1-2-3 og vipps så har du tilbehør til en rekke middager.

INGREDIENSER

  • 500 g tomater eller cherrytomater
  • 1 grønn paprika
  • ½ løk
  • 2 hvitløksfedd
  • 1 ss limejuice
  • 1 ss chiliolje
  • 1 ss mangobalsamico*
  • Havsalt fra Camargue

TILBEREDNING

  • Forvarm ovnen til 200 grader
  • Vask tomatene og del dem i to. Sett til side
  • Del grønn paprika i to og i to på nytt, skrell løk og del i 4 båter, skrell hvitløksfedd.
  • Bland alle ingredienser med chiliolje og mangobalsamico
  • Stek i ovnen i cirka 20 minutter
  • Avkjøl grønnsakene i 5 minutter og kjør glatt i en food processor eller stavmikser

*Mangobalsamico kan erstattes med sitronbalsamico eller vellagret balsamicoeddik fra Modena IGP

Tips: Ringle over chiliolje rett før servering og server gjerne over sprøstekte poteter

SALSA2
SALSA Og POTETER
Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!