X
Menu
MENU

GRØNNSAKSSPYD MED KETCHUPDRESSING

Grønnsaksspyd med ketchupdressing er en soleklar grillfavoritt blant store og små. Fantastisk alene, men også godt sammen med grillet fisk eller pølse.

KETCHUPDRESSING

INGREDIENSER 

  • 6 ss ketchup m/ Provenceurter
  • 3 ss blomsterhonning
  • 1,5 ss vellagret balsamicoeddik fra Modena
  • 1,5 ss sennep m/ Provenceurter

TILBEREDNING

  • Bland alle ingrediensene sammen og sett til side.

GRØNNSAKSSPYD

INGREDIENSER 

  • 1/2 gul løk
  • 1 squash
  • 1 gul paprika
  • 1 rød paprika
  • 4 hvite sopp
  • 4 cherrytomater
  • 1 aubergine

MARINADE

INGREDIENSER

  • 12 ss hverdagsolje
  • 1 hvitløksfedd
  • 2 ss mynte
  • 2 ss persille
  • Havsalt fra Camargue
  • Nykvernet sort Phu Quoc-pepper

TILBEREDNING

  • Vask alle grønnsakene og tørk dem godt.
  • Skjær paprikaen i store firkanter, del løken i fire båter, skjær squashen i biter på 2 cm. og del de så i to, skjær auberginen i firkanter og del soppen i to.
  • Finhakk hvitløken, mynten og persillen.
  • Bland olivenoljen, hvitløksfeddet, mynten, persillen, havsaltet, pepperet og alle grønnsakene i en bolle.
  • La grønnsakene marinere i 30 minutter.
  • Lag deretter spyd av grønnsakene.
  • Grill grønnsaksspydene i 10 minutter på grillen (husk å snu ofte). Pensle med resten av marinaden underveis i grillingen.
  • Server grønnsaksspydene med ketchupdressingen.
561x400. Oppskrifter Mai2018 GRON NSAKSSPYD MED KETCHUPDRESSING

Tips:  Server grønnsaksspydene med grillet fisk eller pølse. Dersom du har igjen grønnsaker, server de sammen med couscoussalat med mynteolje og sitronbalsamico.

X400x561 TABBOULEH.jpg.pagespeed.ic.1x8N3ibS7H
Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!