X
Menu
MENU

GRØNNSAKSSPYD MED KETCHUPDRESSING

INGREDIENSER – KETCHUPDRESSING

• 6 ss ketchup m/ Provenceurter

• 3 ss blomsterhonning

• 1,5 ss vellagret balsamicoeddik fra Modena

• 1,5 ss sennep m/ Provenceurter

TILBEREDNING

Bland alle ingrediensene sammen og sett til side.

INGREDIENSER – GRØNNSAKSSPYD

• 1/2 gul løk

• 1 squash

• 1 gul paprika

• 1 rød paprika

• 4 hvite sopp

• 4 cherrytomater

• 1 aubergine

INGREDIENSER – MARINADE

• 12 ss hverdagsolje

• 1 hvitløksfedd

• 2 ss mynte

• 2 ss persille

Havsalt fra Camargue

• nykvernet sort Phu Quoc-pepper

TILBEREDNING

1. Vask alle grønnsakene og tørk dem godt.

2. Skjær paprikaen i store firkanter, del løken i fire båter, skjær squashen i biter på 2 cm. og del de så i to, skjær auberginen i firkanter og del soppen i to.

3. Finhakk hvitløken, mynten og persillen.

4. Bland olivenoljen, hvitløksfeddet, mynten, persillen, havsaltet, pepperet og alle grønnsakene i en bolle.

5. La grønnsakene marinere i 30 minutter.

6. Lag deretter spyd av grønnsakene.

7. Grill grønnsaksspydene i 10 minutter på grillen (husk å snu spydene ofte). Pensle med resten av marinaden underveis i grillingen.

8. Server grønnsaksspydene med ketchupdressingen.

561x400. Oppskrifter Mai2018 GRON NSAKSSPYD MED KETCHUPDRESSING

TIPS 

Du kan servere grønnsaksspydene med grillet fisk eller grillet pølse.

Dersom du har igjen grønnsaker, server de sammen med couscoussalat med mynteolje og sitronbalsamico.

X400x561 TABBOULEH.jpg.pagespeed.ic.1x8N3ibS7H