Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

GULROTSUPPE MED CHILIOLJE OG BALSAMICO MED HONNING & INGEFÆR

En smakfull gulrotsuppe med smak av chili, honning og ingefær. Server gjerne sammen med pannestekt brød!

4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Suppe
Enkel
4

Porsjoner

En smakfull gulrotsuppe med smak av chili, honning og ingefær. Server gjerne sammen med pannestekt brød!

2 g Chiliolje
2 ss Hverdagsolje
600 l grønnsakskraft
hvitløksfedd
1 Havsalt fra Camargue
spisskummen
gule løk
gulrot
små grønne paprikaer i store biter 
vellagret balsamico eddik fra Modena
1. 

Kutt løk og hvitløk i passende biter. Fres dem til de er blanke i en kasserolle med Hverdagsolje.


2. 

Tilsett grovkuttede gulrøtter og fres 5 minutter til. Ha i spisskummen.


3. 

Hell grønnsakskraft over gulrotblandingen og la det småkoke til gulrøttene er møre.


4. 

Kjør suppen glatt med stavmikser.


5. 

Ha suppen over i suppeskåler og ringle ca. 1 ts Chiliolje og 1 ts Honning- og ingefærbalsamico over hver tallerken før servering.


6. 

Smak til med Havsalt fra Camargue.


Tilberedning

1. 

Kutt løk og hvitløk i passende biter. Fres dem til de er blanke i en kasserolle med Hverdagsolje.


2. 

Tilsett grovkuttede gulrøtter og fres 5 minutter til. Ha i spisskummen.


3. 

Hell grønnsakskraft over gulrotblandingen og la det småkoke til gulrøttene er møre.


4. 

Kjør suppen glatt med stavmikser.


5. 

Ha suppen over i suppeskåler og ringle ca. 1 ts Chiliolje og 1 ts Honning- og ingefærbalsamico over hver tallerken før servering.


6. 

Smak til med Havsalt fra Camargue.


ingredienser

2 g Chiliolje
2 ss Hverdagsolje
600 l grønnsakskraft
hvitløksfedd
1 Havsalt fra Camargue
spisskummen
gule løk
gulrot
små grønne paprikaer i store biter 
vellagret balsamico eddik fra Modena

Flere smaksrike

Oppskrifter