X
Menu
MENU

JULELEFSE

En klassiker som hører julen til er julelefse. En sikker vinner på frokostbordet og en fantastisk måte å spise opp restene etter julemiddagen. Vår favoritt fyller du med confit, sennep m/honning og kremet avocado.

INGREDIENSER

  • Lefse
  • Confit med rødbeter & løk
  • Sennep m/ honning
  • Avokado
  • Cherrytomater med olivenolje – økologiske 
  • nykvernet Rødt Phu Quoc-pepper

TILBEREDNING

  • Del avokadoen i tynne skiver
  • Grovhakk  Cherrytomatene
  • Smør et tynt lag med Sennep over lefsen
  • Spre 2 ts med Confit med rødbeter & løk utover lefsen, og ha Cherrytomatene og avokadoen på
  • Rull så lefsen og skjær den i små biter

Produkter brukt i denne oppskriften:

Bilde 31.10.2017, 13.59.07
Lukk
449 kr igjen før du får fri frakt på handelen!