X
Menu
MENU

JULELEFSE

En klassiker som hører julen til er julelefse. En sikker vinner på frokostbordet og en fantastisk måte å spise opp restene etter julemiddagen. Vår favoritt fyller du med confit, sennep med blomsterhonning og kremet avocado.

INGREDIENSER

  • Lefse
  • Confit med rødbeter & løk
  • Sennep m/ honning
  • Avokado
  • Soltørkede Cherrytomater m/ olivenolje 
  • Nykvernet rød Phu Quoc-pepper

TILBEREDNING

  • Del avokadoen i tynne skiver.
  • Grovhakk de soltørkede cherrytomatene.
  • Smør et tynt lag med sennep over lefsen.
  • Spre 2 ts med confit med rødbeter og løk utover lefsen, og ha tomatene og avokadoen på.
  • Rull så lefsen og skjær den i små biter.

Produkter brukt i denne oppskriften:

Bilde 31.10.2017, 13.59.07
Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!