Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

JULELEFSE MED LAKS

4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Forrett, Jul
Enkel
4

Porsjoner

Lefse
180 g laks
1 ss Grønn sitronolje
1.4 ss Mangobalsamico
1 ts sitronsaft
2 klyper Urtesalt til fisk
nykvernet Timut pepper
2 ss koriander
2 ss snøfrisk
1.5 ss Pestato med fersk paprika
1. 

Del laksen i tynne skiver


2. 

Lag en marinade av grønn sitronolje, mangobalsamico, sitronsaft, urtesalt til fisk og timut pepper. Tilsett grovhakket koriander. La laksen marinere i kjøleskapet i 30 minutter


3. 

Bland snøfrisk med pestato med fersk paprika


4. 

Smør lefsen med et tynt lag pestato med fersk paprika/snøfrisk. Ha den marinerte laksen over og rull lefsen sammen


5. 

Del lefsene i passende biter før servering. Oppbevares kjølig


Tilberedning

1. 

Del laksen i tynne skiver


2. 

Lag en marinade av grønn sitronolje, mangobalsamico, sitronsaft, urtesalt til fisk og timut pepper. Tilsett grovhakket koriander. La laksen marinere i kjøleskapet i 30 minutter


3. 

Bland snøfrisk med pestato med fersk paprika


4. 

Smør lefsen med et tynt lag pestato med fersk paprika/snøfrisk. Ha den marinerte laksen over og rull lefsen sammen


5. 

Del lefsene i passende biter før servering. Oppbevares kjølig


Ingridienser

Lefse
180 g laks
1 ss Grønn sitronolje
1.4 ss Mangobalsamico
1 ts sitronsaft
2 klyper Urtesalt til fisk
nykvernet Timut pepper
2 ss koriander
2 ss snøfrisk
1.5 ss Pestato med fersk paprika

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter