X
Menu
MENU

GRILLEDE KYLLINGKLUBBER

INGREDIENSER 

  • 500 g kyllingklubber
  • Havsalt & espelette-chili
  • 100 g Passata
  • 20 g blomsterhonning
  • 1 ss sherryeddik
  • 1 ss Chiliolje
  • Nykvernet sort Kampot-pepper

TILBEREDNING

1. Bland Sherryeddik med honning, og tilsett deretter chiliolje og passata. Sett til side.

2. Gni kyllingen med 1 ts havsalt.

3. Bland kyllingklubbene i marinaden i en brødpose og la de marinere fra minst 5 timer og helt opp til ett døgn.

4. Før grilling av kyllingklubbene, ta vare på marinaden og tilsett 1 ss chiliolje i den.

5. Pensle kyllingklubbene med resten av marinaden underveis i grillingen.

6. Smak til med nykvernet pepper.

TIPS

Server kyllingklubbene sammen med ratatouille.

Produkter brukt i denne oppskriften:

400x561_8